Giriş Kayıt
Robert Stadd

Robert Stadd (61)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Robert Stadd, 27 Nisan 1956 doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman. Wyatt Earp (1994), Why We Ride (2013), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1997) Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1956
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Baban Kim?
2017 61 Komedi Görsel Efekt 4.9 2,051

Vurguncular
2016 60 Komedi Görsel Efekt 7.1 132,810
2015 59 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 395
2013 57 Belgesel Görsel Efekt 7.7 587

Felekten Bir Gece 3
2013 57 Komedi Görsel Efekt 5.9 251,314
2012 56 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
Kameraman
3.6 523

Felekten Bir Gece Daha
2011 55 Komedi Görsel Efekt 6.5 409,325

Halk Düşmanları
2009 53 Biyografi Görsel Efekt 7.0 248,239

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 7,945

Kanun Namına
2006 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 98,790

Tetikçinin Gecesi
2004 48 Suç Görsel Efekt 7.6 317,601
2001 45 Biyografi Görsel Efekt 6.8 84,527

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 44 Komedi Görsel Efekt 4.3 41,864

Galaksi Savaşçıları
1999 43 Macera Görsel Efekt 7.3 132,061

Koca Bebek Joe
1998 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,706

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 41 Fantastik Görsel Efekt 6.3 8,780

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Görsel Efekt 6.8 243,405

Çatlak Profesör
1996 40 Komedi Görsel Efekt 5.6 94,724
1996 40 Macera Görsel Efekt 6.5 12,991

Ölümsüz Aşk
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 147,450

Maske
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 293,318
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.1 8,293
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 38,931

Üç Silahşörler
1993 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,504

Oyuncaklar
1992 36 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,892

Sıkı Atışlar
1991 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 86,832

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Görsel Efekt 7.3 14,468
1982 26 Korku Çeşitli 5.8 1,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018