Giriş Kayıt
Robert Stadd

Robert Stadd (62)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Robert Stadd, 27 Nisan 1956 doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman. Wyatt Earp (1994), Why We Ride (2013), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1997) Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1956
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Aksiyon Görsel Efekt    

Baban Kim?
2017 61 Komedi Görsel Efekt 5.3 7,360

Vurguncular
2016 60 Komedi Görsel Efekt 7.1 136,899
2015 59 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 395
2013 57 Belgesel Görsel Efekt 7.7 587

Felekten Bir Gece 3
2013 57 Komedi Görsel Efekt 5.8 254,704
2012 56 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
Kameraman
3.6 523

Felekten Bir Gece Daha
2011 55 Komedi Görsel Efekt 6.5 413,352

Halk Düşmanları
2009 53 Biyografi Görsel Efekt 7.0 250,816

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 7,945

Kanun Namına
2006 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 99,547

Tetikçinin Gecesi
2004 48 Suç Görsel Efekt 7.5 320,676
2001 45 Biyografi Görsel Efekt 6.8 85,193

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 44 Komedi Görsel Efekt 4.3 41,864

Galaksi Savaşçıları
1999 43 Macera Görsel Efekt 7.3 133,244

Koca Bebek Joe
1998 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,982

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 41 Fantastik Görsel Efekt 6.3 8,858

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Görsel Efekt 6.9 246,147

Çatlak Profesör
1996 40 Komedi Görsel Efekt 5.6 96,659
1996 40 Macera Görsel Efekt 6.5 13,023

Ölümsüz Aşk
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 149,041

Maske
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 296,926
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.1 8,293
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 39,477

Üç Silahşörler
1993 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 44,906

Oyuncaklar
1992 36 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,246

Sıkı Atışlar
1991 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 87,749

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Görsel Efekt 7.3 14,468
1982 26 Korku Çeşitli 5.8 1,435
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018