Giriş Kayıt
Robert Stadd

Robert Stadd (60)


Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Robert Stadd, 27 Nisan 1956 doğumlu görsel efekt, yönetmen asistanı, kameraman. Wyatt Earp (1994), Why We Ride (2013), (2004) Tetikçinin Gecesi (2004), (1997) Yalancı Yalancı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1956
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Komedi Görsel Efekt    

Vurguncular
2016 60 Komedi Görsel Efekt 7.1 97,998
2015 59 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 395
2013 57 Belgesel Görsel Efekt 7.7 587

Felekten Bir Gece 3
2013 57 Komedi Görsel Efekt 5.9 236,822
2012 56 Komedi Görsel Efekt
Yönetmen Asistanı
Kameraman
3.6 523

Felekten Bir Gece Daha
2011 55 Komedi Görsel Efekt 6.5 391,756

Halk Düşmanları
2009 53 Biyografi Görsel Efekt 7.0 238,754

Hız Tutkusu
2007 51 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 7,945

Kanun Namına
2006 50 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 95,417

Tetikçinin Gecesi
2004 48 Suç Görsel Efekt 7.6 304,259
2001 45 Biyografi Görsel Efekt 6.8 81,594

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 44 Komedi Görsel Efekt 4.3 39,763

Galaksi Savaşçıları
1999 43 Macera Görsel Efekt 7.3 127,612

Koca Bebek Joe
1998 42 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,787

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 41 Fantastik Görsel Efekt 6.3 8,196

Yalancı Yalancı
1997 41 Komedi Görsel Efekt 6.8 230,667

Çatlak Profesör
1996 40 Komedi Görsel Efekt 5.6 90,283
1996 40 Macera Görsel Efekt 6.5 12,449

Ölümsüz Aşk
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 141,600

Maske
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.9 277,892
1994 38 Komedi Görsel Efekt 6.0 8,072
1994 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 36,860

Üç Silahşörler
1993 37 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 42,876

Oyuncaklar
1992 36 Komedi Görsel Efekt 5.0 27,221

Sıkı Atışlar
1991 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 82,561

Hayat Savunmaya Değer
1991 35 Komedi Görsel Efekt 7.3 13,637
1982 26 Korku Çeşitli 5.8 1,286
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017