Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dinah Stabb

Dinah Stabb


Oyuncu

Dinah Stabb, oyuncu. Zorlu Görev (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorlu Görev
2010 Komedi Oyuncu 6.4 150,089

Ripley Yeraltında
2005 Suç Oyuncu 6.1 1,961
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,925

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Oyuncu 7.3 2,483
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,014
1970 Korku Oyuncu 5.6 1,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017