Giriş Kayıt
Helen St. Rayner

Helen St. Rayner (74)


Oyuncu

Helen St. Rayner, 21 Ocak 1895 California, ABD doğumlu oyuncu. Bir Cadıyla Evlendim (1942) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1895
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 57 Dram Oyuncu 7.1 979
1949 54 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1944 49 Komedi Oyuncu 6.4 687

Bir Cadıyla Evlendim
1942 47 Komedi Oyuncu 7.2 4,935

Gece Yarısı Kontesi
1939 44 Komedi Oyuncu 7.9 3,532
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017