Giriş Kayıt
Beau St. Clair

Beau St. Clair


Yapımcı

Beau Marie St Claire, yapımcı. Ölüm Pateni (2002), İkili Oyun (1999), Hideaway (1995), Race the Sun (1996) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ocak 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Beau Marie St Claire
Ölüm Tarihi: 09 Ocak 2016
Diğer Bir İsmi: Beaumarie St. Clair
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 5.4 8,815

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi 6.8 11,787

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı 5.8 8,933

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Yapımcı 6.3 53,903
2009 Dram Yapımcı 6.7 7,632

İhanetin Bedeli
2007 Suç Yapımcı 6.7 26,556

Matador
2005 Komedi Yapımcı 6.8 40,692

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Yapımcı 5.9 18,969

Çocuklarım İçin
2002 Dram Yapımcı 7.0 5,447

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Yapımcı 3.0 22,662

İkili Oyun
1999 Suç Yapımcı 6.8 75,702
1999 Komedi Yapımcı 6.2 1,171
1998 Dram Yapımcı 6.6 1,286
1996 Dram Yapımcı 5.3 2,636
1995 Fantastik Yapımcı 5.3 5,167

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Çeşitli 6.6 22,690
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017