Giriş Kayıt
Buddy Squires

Buddy Squires


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Buddy Squires, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı. The Civil War (1990), The Central Park Five (2012), The War (2007), Nanking (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 41
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.7 26
2014 Belgesel Kameraman 7.6 2,694
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.9 927
2013 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.7 1,989

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 3,962
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 4,769
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 499
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 1,566
2011 Belgesel Kameraman 7.4 5,675
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 375
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2009 Tarihi Kameraman 7.0 36
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 228
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.6 122
2007 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.1 2,911
2007 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 2,985
2005 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Kalküta'nın Çocukları
2004 Belgesel 7.5 11,581
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,039
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Muhteşem Makine: İnsan Vücudu
2002 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.8 273
2001 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2000 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.7 224
1996 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 847
1994 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
1990 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.3 6,375
1990 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 31
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.4 1,035
1985 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.2 403
1985 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 300
1985 Belgesel Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.4 343
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
1974 Belgesel Kameraman 8.8 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017