Giriş Kayıt
Katherine Squire

Katherine Squire (92)


Oyuncu

Katherine Squire, 09 Mart 1903 Defiance, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Harry Sally İle Tanışınca (1989) yapımıyla biliniyor.29 Mart 1995 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Mart 1903
Ölüm Tarihi: 29 Mart 1995
Doğum Yeri: Defiance, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Katharine Squire
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Harry Sally İle Tanışınca
1989 86 Komedi Oyuncu 7.6 155,735
1973 70 Dram Oyuncu 6.4 396

Çift Seritli Yol
1971 68 Dram Oyuncu 7.3 8,456
1966 63 Western Oyuncu 6.6 2,102
1963 Komedi Oyuncu    
1962 59 Komedi Oyuncu 7.9 9,231
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,663
1961 Komedi Oyuncu    

Sonsuz Şarkı
1960 57 Biyografi Oyuncu 6.1 437

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.0 47,781
1958 Dram Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,360
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,079
1952 Dram Oyuncu 6.7 26
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017