Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (60)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 27,586

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 278,268
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,337

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,221

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,599
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,562
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,515
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
Dizi Altyazıları
Vikings (14,840) Supernatural (6,388) Mr. Robot (5,894) The Big Bang Theory (5,074) Game of Thrones (4,060) Gotham (4,029) Shameless (3,262) Arrow (3,031) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,840) The Flash (2,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017