Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (59)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 26,510

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 259,426
1997 Suç Oyuncu 7.7 5,996

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,131
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 40,816
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,368
1988 Dram Oyuncu    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,870
1965 Dram Oyuncu 5.2 4,931
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017