Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (60)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 26,752

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 265,086
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,087

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,160
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,659
1988 Dram Oyuncu 7.4 2,416
1988 Dram Oyuncu    

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,022
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,993
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017