Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (61)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 28,020

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 283,157
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,487

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,221

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,359
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,662
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,790
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,309
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018