Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (60)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 27,887

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 281,329
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,438

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,221

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 45,704
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,624
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,681
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,269
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018