Giriş Kayıt
Michael Spound

Michael Spound (60)


Oyuncu

Michael Spound, 08 Nisan 1957 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Hotel (1983) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1957
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Aşkla Randevu
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 27,252

Halka
2002 45 Korku Oyuncu 7.1 272,934
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,222

Gökdelende Panik
1996 39 Aksiyon Oyuncu    
1995 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 43,029
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,504
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,307
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017