Giriş Kayıt
Anne Spiers

Anne Spiers


Makyaj

Anne Spiers, makyaj. Minik Kuş, Minik Kuş (1994), Lazarus Çocuğu (2005), Kaos (2005), Photographing Fairies (1997) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ocak 2007 tarihinde (37 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 01 Ocak 2007
Diğer Bir İsmi: Annie Spiers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Topraklar
2006 Dram Makyaj 6.6 3,234

Kaos
2005 Aksiyon Makyaj 6.5 44,664

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Makyaj 5.0 847
2003 Dram Makyaj    
2003 Dram Makyaj 6.6 7,080
2002 Dram Makyaj    
2000 Macera Makyaj    
2000 Aile Makyaj    
2000 Macera Makyaj    
1999 Macera Makyaj    
1997 Gizem Makyaj    
1997 Dram Makyaj 6.9 2,347
1996 Aile Makyaj 6.7 110
1995 Dram Makyaj    

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Makyaj 7.5 2,399
1991 Dram Makyaj    
1990 Dram Makyaj    
1987 Suç Makyaj 5.0 142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017