Giriş Kayıt
Sasha Spielberg

Sasha Spielberg (27)


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Sasha Rebecca Spielberg, 14 Mayıs 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, kostüm tasarımcısı. Ev Ödevi (2011), (2004) Terminal (2004), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (1999) The Love Letter (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sasha Rebecca Spielberg
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 22 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.1 151

Aşkın Renkleri
2011 21 Komedi Oyuncu 6.6 10,340

Ev Ödevi
2011 21 Dram Oyuncu 6.6 49,361

İki Kadın, Bir Erkek
2010 20 Komedi Oyuncu 7.1 115,121

Çorak Topraklar
2010 20 Dram Oyuncu 5.7 447
2010 20 Dram Oyuncu 6.8 38,380

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 18 Aksiyon Oyuncu 6.2 356,366

Münih
2005 15 Dram Oyuncu 7.6 185,433

Terminal
2004 14 Komedi Oyuncu 7.3 328,568
1999 9 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017