Giriş Kayıt
Sasha Spielberg

Sasha Spielberg (27)


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Sasha Rebecca Spielberg, 14 Mayıs 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, kostüm tasarımcısı. Ev Ödevi (2011), (2004) Terminal (2004), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (1999) The Love Letter (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sasha Rebecca Spielberg
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Biyografi Oyuncu 7.5 7,748
2012 22 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.1 151

Aşkın Renkleri
2011 21 Komedi Oyuncu 6.6 10,340

Ev Ödevi
2011 21 Dram Oyuncu 6.6 50,681

İki Kadın, Bir Erkek
2010 20 Komedi Oyuncu 7.1 116,541

Çorak Topraklar
2010 20 Dram Oyuncu 5.7 447
2010 20 Dram Oyuncu 6.8 38,644

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 18 Aksiyon Oyuncu 6.2 364,263

Münih
2005 15 Dram Oyuncu 7.6 188,707

Terminal
2004 14 Komedi Oyuncu 7.3 337,418
1999 9 Komedi Oyuncu 5.4 3,639
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018