Giriş Kayıt
Sasha Spielberg

Sasha Spielberg (26)


Oyuncu, Kostüm Tasarımcısı

Sasha Rebecca Spielberg, 14 Mayıs 1990 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, kostüm tasarımcısı. Ev Ödevi (2011), (2004) Terminal (2004), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010), (1999) The Love Letter (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sasha Rebecca Spielberg
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1990
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 22 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 7.1 151

Aşkın Renkleri
2011 21 Komedi Oyuncu 6.6 10,340

Ev Ödevi
2011 21 Dram Oyuncu 6.6 48,123

İki Kadın, Bir Erkek
2010 20 Komedi Oyuncu 7.1 113,644

Çorak Topraklar
2010 20 Dram Oyuncu 5.7 447
2010 20 Dram Oyuncu 6.8 37,843

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 18 Aksiyon Oyuncu 6.2 348,249

Münih
2005 15 Dram Oyuncu 7.6 182,214

Terminal
2004 14 Komedi Oyuncu 7.3 320,456
1999 9 Komedi Oyuncu 5.4 3,602
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017