Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Weird Science (1994), Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 8.6 40,682
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,531
2014 Dram Yapımcı 8.1 44,640
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 112,490

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 21,261

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 97,754
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,745
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,858
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,607
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 4,051
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017