Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Weird Science (1994), Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 8.6 41,610
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,603
2014 Dram Yapımcı 8.2 50,503
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 113,117

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.8 21,378

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 98,516
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,920
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,883
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,631
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 4,093
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017