Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Weird Science (1994), Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 8.6 39,671
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,444
2014 Dram Yapımcı 8.0 41,165
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 111,802

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 21,166

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 96,910
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,570
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,824
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,596
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 4,029
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017