Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Weird Science (1994), Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist    
2015 Aksiyon Senarist 8.5 48,897
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,885
2014 Dram Yapımcı 8.2 58,668
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 115,848

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.8 21,782

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 102,117
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,639
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,944
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,631
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 4,191
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,167) The Terror (3,284) The Flash (2,614) Legion (2,572) The Crossing (2,138) Vikings (1,320) Supernatural (1,276) The Expanse (1,134) The Big Bang Theory (1,072) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018