Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Weird Science (1994), Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Senarist    
2015 Aksiyon Senarist 8.6 43,509
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,729
2014 Dram Yapımcı 8.2 54,807
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 114,394

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.8 21,563

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 100,076
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,263
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,942
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,631
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 4,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017