Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003), (2007) Reaper 1 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 8.6 39,082
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,405
2014 Dram Yapımcı 8.0 40,662
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 111,433

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 21,122

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 96,469
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,494
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,809
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.0 3,996
Film Altyazıları
Passengers (7,505) Doctor Strange (3,755) Assassin's Creed (3,717) Arrival (2,586) xXx: Return of Xander Cage (2,543) Allied (2,472) Moana (1,678) Forushande (1,476) Hacksaw Ridge (1,457) Split (1,406)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,262) Legion (7,629) Supernatural (7,602) Arrow (5,661) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,627) Black Sails (3,616) Taboo (3,540) Vikings (3,503) Suits (3,164) The Expanse (2,947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017