Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tom Spezialy

Tom Spezialy


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Tom Spezialy, yapımcı, senarist, yönetmen. Chaos (2011), (2014) The Leftovers (2014), (2003) Dead Like Me (2003), (2007) Reaper 1 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 8.6 38,141
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 6,314
2014 Dram Yapımcı 8.0 39,996
2013 Dram Senarist
Yapımcı
6.4 4,767
2012 Aksiyon Yapımcı    
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,341
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 110,908

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 21,060

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 95,767
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 735
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,387
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 5,788
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017