Giriş Kayıt
Roy Spencer

Roy Spencer


Özel Efekt, Oyuncu, Görsel Efekt

Roy Spencer, Özel efekt, oyuncu, görsel efekt. The Rocky Horror Picture Show (1975), Mio min Mio (1987), Madhouse (1974), (1978) Superman (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aile Oyuncu    

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Özel Efekt 5.0 19,546
1989 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 287,218

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Özel Efekt 5.7 6,871
1988 Dram Oyuncu    
1987 Macera Özel Efekt 6.5 4,121

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Özel Efekt 6.1 16,951

Super Kız
1984 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 15,273

Kara Şato
1983 Fantastik Özel Efekt 6.1 24,934
1980 Macera Özel Efekt 5.1 6,593
1979 Dram Oyuncu    
1978 Aksiyon Özel Efekt 7.3 135,093
1975 Macera Oyuncu 8.1 111,762
1975 Komedi Özel Efekt 7.4 111,532
1974 Suç Özel Efekt 6.3 2,399
1965 Macera Oyuncu 7.3 13,758
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,984

Cumartesi Gecesi ve Pazar Sabahı (Sevişme Günleri)
1960 Dram Oyuncu 7.7 5,421
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017