Giriş Kayıt
Roy Spencer

Roy Spencer


Özel Efekt, Oyuncu, Görsel Efekt

Roy Spencer, Özel efekt, oyuncu, görsel efekt. The Rocky Horror Picture Show (1975), Mio min Mio (1987), Madhouse (1974), (1978) Superman (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Özel Efekt 5.1 19,910
1989 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 293,690

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Özel Efekt 5.7 6,966
1988 Dram Oyuncu    
1987 Macera Özel Efekt 6.5 4,121

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Özel Efekt 6.1 17,709

Super Kız
1984 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 15,606

Kara Şato
1983 Fantastik Özel Efekt 6.1 25,563
1980 Macera Özel Efekt 5.1 6,839
1979 Dram Oyuncu    
1978 Aksiyon Özel Efekt 7.3 138,251
1978 Aile Oyuncu 7.1 827
1975 Macera Oyuncu 8.1 115,657
1975 Komedi Özel Efekt 7.4 114,491
1974 Suç Özel Efekt 6.3 2,399
1965 Macera Oyuncu 7.3 13,758
1963 Macera Oyuncu 8.5 29,943

Cumartesi Gecesi ve Pazar Sabahı (Sevişme Günleri)
1960 Dram Oyuncu 7.7 5,996
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,717) Last Flag Flying (3,647) The Man from Earth: Holocene (3,517) Jigsaw (3,466) Geostorm (3,229) Thor: Ragnarok (2,493) The Open House (1,244) Dunkirk (1,217) The Foreigner (997) It (978)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,766) Black Mirror (5,925) Supernatural (4,227) The Big Bang Theory (3,764) The Flash (3,420) Shameless (3,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,209) The Blacklist (2,124) The X Files (1,744) Knightfall (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018