Giriş Kayıt
Andrew Speller

Andrew Speller


Kameraman, Görsel Efekt

Andrew Speller, kameraman, görsel efekt. (1984) 1984 (1984), (1992) Orlando (1992), (1996) Yasak Aşk (1996), (1987) White Mischief (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Speller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.8 57,087
2005 Suç Kameraman 7.4 265

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
5.5 108,071
2000 Macera Kameraman 8.4 13,741
1998 Dram Kameraman 7.1 194

Yasak Aşk
1996 Dram Kameraman 7.0 8,826
1992 Dram Kameraman 7.2 10,405
1987 Suç Kameraman 6.3 2,069
1986 Gerilim Kameraman 6.6 1,550

1984
1984 Dram Kameraman 7.2 52,795
1980 Dram Kameraman 7.5 1,076
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017