Giriş Kayıt
Andrew Speller

Andrew Speller


Kameraman, Görsel Efekt

Andrew Speller, kameraman, görsel efekt. (1984) 1984 (1984), (1992) Orlando (1992), (1996) Yasak Aşk (1996), (1987) White Mischief (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andy Speller
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 58,773
2005 Suç Kameraman 7.4 265

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
5.5 110,970
2000 Macera Kameraman 8.4 13,741
1998 Dram Kameraman 7.1 194

Yasak Aşk
1996 Dram Kameraman 7.0 9,066
1992 Dram Kameraman 7.2 10,979
1987 Suç Kameraman 6.3 2,069
1986 Gerilim Kameraman 6.6 1,550

1984
1984 Dram Kameraman 7.2 54,719
1980 Komedi Kameraman 7.5 1,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017