Giriş Kayıt
Holger Speckhahn

Holger Speckhahn (43)


Oyuncu

Holger Speckhahn, 26 Haziran 1974 Peine, Lower Saxony, Almanya doğumlu oyuncu. Anatomi (2000), (2001) All the Queen's Men (2001), (2012) Blutzbrüdaz (2012), (2011) Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1974
Doğum Yeri: Peine, Lower Saxony, Almanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Komedi Oyuncu 6.0 988
2011 37 Komedi Oyuncu 3.9 557
2007 33 Komedi Oyuncu 5.3 2,145
2001 27 Komedi Oyuncu 4.5 2,250

Anatomi
2000 26 Korku Oyuncu 6.1 10,306
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018