Giriş Kayıt
Holger Speckhahn

Holger Speckhahn (42)


Oyuncu

Holger Speckhahn, 26 Haziran 1974 Peine, Lower Saxony, Almanya doğumlu oyuncu. Anatomi (2000), (2001) All the Queen's Men (2001), (2012) Blutzbrüdaz (2012), (2011) Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1974
Doğum Yeri: Peine, Lower Saxony, Almanya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Komedi Oyuncu 6.0 988
2011 37 Komedi Oyuncu 3.9 557
2007 33 Komedi Oyuncu 5.3 2,145
2001 27 Komedi Oyuncu 4.5 2,250

Anatomi
2000 26 Korku Oyuncu 6.1 10,306
Dizi Altyazıları
American Gods (6,735) Fargo (6,442) Arrow (6,046) The Flash (5,178) The 100 (4,539) The Blacklist (3,875) 12 Monkeys (3,770) Better Call Saul (3,452) Supernatural (3,210) Game of Thrones (3,110)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017