Giriş Kayıt
Aries Spears

Aries Spears (42)


Oyuncu

Aries Spears, 03 Nisan 1975 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (1996) Yeni Bir Başlangıç (1996), (2001) Josie ve Pussycats (2001), (1997) The Pest (1997), (2004) Jiminy Glick Festivalde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1975
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 40 Komedi Oyuncu 6.6 9
2012 Animasyon Oyuncu    
2006 31 Komedi Oyuncu 4.1 2,470

Jiminy Glick Festivalde
2004 29 Komedi Oyuncu 5.2 1,559

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,020

Josie ve Pussycats
2001 26 Komedi Oyuncu 5.3 19,475
1997 22 Komedi Oyuncu 5.0 6,804

Yeni Bir Başlangıç
1996 21 Komedi Oyuncu 7.3 200,869
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1987 Komedi Oyuncu 6.8 4,349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017