Giriş Kayıt
Jane Sowerby

Jane Sowerby


Oyuncu

Jane Sowerby, oyuncu. En Değerli Maymun 2 (2001), (2000) En Değerli Maymun (2000), (2004) 11:11 (2004), (1994) Ski School 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jayne Sowerby
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 34,598
2011 Dram Oyuncu 5.1 274
2009 Komedi Oyuncu 5.7 324
2005 Suç Oyuncu    
2004 Korku Oyuncu 3.7 1,172
2002 Komedi Oyuncu 6.2 4,006
2001 Komedi Oyuncu 6.3 14,858
2001 Dram Oyuncu 7.4 9,350

En Değerli Maymun 2
2001 Komedi Oyuncu 3.4 809
2001 Komedi Oyuncu    

En Değerli Maymun
2000 Komedi Oyuncu 3.8 1,801
2000 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 5.9 1,965
1995 Dram Oyuncu 7.8 8,960
1994 Komedi Oyuncu 3.7 1,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017