Giriş Kayıt
Roger Souza

Roger Souza


Oyuncu

Roger Souza, oyuncu. (1988) Kayboluş (1988), (1986) Jean de Florette (1986), (1986) Manon'un Pınarları (1986), (2013) Fanny (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.8 744
2013 Dram Oyuncu 6.8 714
2005 Oyuncu 4.9 96
2005 Dram Oyuncu 5.6 159
2003 Oyuncu    

Kayboluş
1988 Gizem Oyuncu 7.8 25,576

Manon'un Pınarları
1986 Dram Oyuncu 8.0 16,926
1986 Dram Oyuncu 8.1 19,917
1975 Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017