Giriş Kayıt
Frank South

Frank South


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Frank South, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.8 9,101
1991 Dram Yapımcı    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yapımcı
Senarist
5.2 20,727
1982 Dram Senarist
Çeşitli
6.9 2,296
1981 Suç Senarist
Çeşitli
6.8 2,329
1963 Dram Senarist 6.8 3,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017