Giriş Kayıt
Frank South

Frank South


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Frank South, senarist, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.8 8,825
1991 Dram Yapımcı    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yapımcı
Senarist
5.1 19,805
1982 Dram Senarist
Çeşitli
6.9 2,241
1963 Dram Senarist 6.8 3,497
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017