Giriş Kayıt
Agnès Sourdillion

Agnès Sourdillion


Oyuncu

Agnès Sourdillion, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Agnès Sourdillon | Mademoiselle Sourdillon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.7 12
2010 Dram Oyuncu 6.2 137

Bakire ile Kurtlar
2008 Dram Oyuncu 6.2 393
2005 Dram Oyuncu 6.4 322
2003 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 4.8 101

Dörtlüler Çetesi
1989 Dram Oyuncu 7.4 717
1987 Komedi Oyuncu 6.3 453
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017