Giriş Kayıt
Bert Sotlar

Bert Sotlar (71)


Oyuncu

Bert Sotlar, 04 Şubat 1921 Kocevje, Yugoslavya [bugünkü Slovenia] doğumlu oyuncu. Kozara (1962) yapımıyla biliniyor.10 Haziran 1992 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 10 Haziran 1992
Doğum Yeri: Kocevje, Yugoslavya [bugünkü Slovenia]
Diğer Bir İsmi: Bert Sotler
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 57 Dram Oyuncu 7.3 492
1977 56 Komedi Oyuncu 7.9 348

Beşinci Taarruz
1973 52 Dram Oyuncu 6.9 978
1964 43 Dram Oyuncu 7.6 10
1963 42 Aksiyon Oyuncu 8.0 43
1962 41 Dram Oyuncu 7.2 409
1959 38 Dram Oyuncu 6.0 26
1958 37 Dram Oyuncu 7.6 18
1958 37 Dram Oyuncu 7.3 71
1956 35 Dram Oyuncu 7.7 175
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017