Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 38,269

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 521,635
2016 Suç Kameraman 7.2 8,630

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.2 87,353
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2013 Suç Kameraman 7.6 6,421
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 20,347
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 493,733

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 96,734

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 131,982

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 75,804
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 26,569

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 143,733
2010 Dram Kameraman 6.4 66,907

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 587,052
2008 Dram Kameraman 7.9 212,644

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 29,870
2008 Dram Kameraman 8.3 13,809

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 76,994
2005 Suç Kameraman 8.1 5,339
2005 Komedi Kameraman 8.0 92,756
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,979
2004 Aksiyon Kameraman 4.4 35,740

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 214,991
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 92,866

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 257,992

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 106,339
1997 Suç Kameraman 7.5 263,539

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,947

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 206,609
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 57,093

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 12,491

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 242,464
1996 Suç Kameraman 7.3 32,356

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 85,470

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,262
Dizi Altyazıları
La casa de papel (14,821) Vikings (3,196) Stargate Origins (3,133) Black Mirror (2,840) American Crime Story (1,559) The X Files (1,517) Supernatural (1,364) Star Trek: Discovery (1,321) McMafia (1,244) Bron/Broen (1,243)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018