Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 27,936

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 452,677
2016 Suç Kameraman 7.2 6,293

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.3 71,450
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,127
2013 Suç Kameraman 7.6 6,189
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 18,749
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 466,906

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 91,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 123,830

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 70,212
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 24,838

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 139,015
2010 Dram Kameraman 6.4 63,690

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 545,753
2008 Dram Kameraman 7.9 207,070

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 28,375
2008 Dram Kameraman 8.3 13,277

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 70,707
2005 Suç Kameraman 8.1 5,049
2005 Komedi Kameraman 8.0 89,082
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,702
2004 Aksiyon Kameraman 4.4 33,955

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 205,892
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 87,301

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 247,207

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 98,484
1997 Suç Kameraman 7.5 248,585

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 195,647
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 54,177

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 11,847

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,273

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 228,033
1996 Suç Kameraman 7.3 29,015

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 80,861

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.0 11,491
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017