Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 26,404

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 443,461
2016 Suç Kameraman 7.2 6,124

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.3 69,393
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,127
2013 Suç Kameraman 7.6 6,189
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 18,503
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 464,410

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 90,981

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 122,278

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 69,795
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 24,356

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 138,559
2010 Dram Kameraman 6.4 63,327

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 541,885
2008 Dram Kameraman 7.9 206,635

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 28,287
2008 Dram Kameraman 8.3 13,232

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 70,289
2005 Suç Kameraman 8.1 5,049
2005 Komedi Kameraman 8.0 88,748
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,702
2004 Aksiyon Kameraman 4.4 33,774

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 204,959
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 86,833

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 246,177

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 97,809
1997 Suç Kameraman 7.5 247,176

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 194,486
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 53,961

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 11,847

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,273

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 226,537
1996 Suç Kameraman 7.3 29,015

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 80,375

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.0 11,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017