Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 39,585

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 529,664
2016 Suç Kameraman 7.2 8,833

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.2 90,576
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2013 Suç Kameraman 7.6 6,421
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 20,562
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 497,878

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 97,741

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 132,848

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 77,262
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 27,141

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 144,508
2010 Dram Kameraman 6.4 67,434

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 595,143
2008 Dram Kameraman 7.9 213,493

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 30,098
2008 Dram Kameraman 8.3 13,868

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 78,465
2005 Suç Kameraman 8.1 5,339
2005 Komedi Kameraman 8.0 93,542
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,979
2004 Aksiyon Kameraman 4.4 36,042

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 216,475
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.5 93,832

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 259,977

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 107,545
1997 Suç Kameraman 7.5 265,992

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,947

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 208,792
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 57,420

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 12,491

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 244,778
1996 Suç Kameraman 7.3 32,942

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 86,159

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,373
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018