Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 40,533

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.6 536,177
2016 Suç Kameraman 7.2 8,947

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.2 92,078
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,218
2013 Suç Kameraman 7.6 6,421
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 20,718
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 501,690

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 98,415

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 133,494

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 78,251
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 27,319

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 145,023
2010 Dram Kameraman 6.4 67,813

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 604,474
2008 Dram Kameraman 7.9 214,204

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 30,260
2008 Dram Kameraman 8.3 13,947

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.2 79,272
2005 Suç Kameraman 8.1 5,339
2005 Komedi Kameraman 8.0 94,076
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,979
2004 Aksiyon Kameraman 4.5 36,260

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 217,521
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.5 94,511

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 261,158

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 108,327
1997 Suç Kameraman 7.5 267,821

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,947

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 210,263
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 57,891

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 12,491

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 246,401
1996 Suç Kameraman 7.3 33,233

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 86,670

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.1 12,373
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018