Giriş Kayıt
Tim Soronen

Tim Soronen


Kameraman, Oyuncu

Tim Soronen, kameraman, oyuncu. Growing Up Fisher (2014), (1997) Jackie Brown (1997), (1996) Gün Batımından Şafağa (1996), (2014) Cinayetten Paçayı Sıyırmak (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim 'Stuffy' Sorenen | Tim Sorenen | Tim 'Stuffy'
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 6.7 30,145

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 467,979
2016 Suç Kameraman 7.2 7,155

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Kameraman 8.3 75,591
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,127
2013 Suç Kameraman 7.6 6,189
2013 Komedi Kameraman 5.6 1,157
2012 Dram Kameraman 7.7 19,165
2012 Komedi Kameraman 7.7 1,724

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 472,344

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kameraman 6.7 92,645

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Kameraman 6.4 126,390

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 71,232
2012 Dram Kameraman    
2011 Animasyon Kameraman 5.5 25,331

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 139,968
2010 Dram Kameraman 6.4 64,347

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 553,457
2008 Dram Kameraman 7.9 208,054

Dehşet Gecesi
2008 Korku Kameraman 3.9 28,632
2008 Dram Kameraman 8.3 13,372

Zathura: Bir Uzay Macerası
2005 Aksiyon Kameraman 6.1 71,808
2005 Suç Kameraman 8.1 5,049
2005 Komedi Kameraman 8.0 89,711
2005 Suç Kameraman 8.1 985
2005 Komedi Kameraman 8.1 4,937
2004 Aksiyon Kameraman 4.4 34,350

Amerikan Pastası 2
2001 Komedi Kameraman 6.4 207,707
2001 Gerilim Kameraman 4.1 2,270

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Kameraman 5.4 88,368

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 249,058

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Kameraman 5.9 100,135
1997 Suç Kameraman 7.5 251,364

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu
7.9 197,607
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 54,614

Gridlock'd
1997 Komedi Kameraman 7.0 11,847

Gece Bekçisi
1997 Dram Kameraman 6.2 16,273

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Kameraman 7.3 230,710
1996 Suç Kameraman 7.3 30,273

Kuduz bakisi
1996 Komedi Kameraman 5.5 2,302

Dört Oda
1995 Komedi Kameraman 6.7 81,710

Öldüren Büyü
1995 Korku Kameraman 6.0 11,544
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017