Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Grégoire Sorlat

Grégoire Sorlat


Yapımcı

Grégoire Sorlat, yapımcı. Kıyamet Kuşağı (1995), Nowhere (1997), (2012) Pas ve Kemik (2012), (2010) Tanrılar ve İnsanlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gregoire Sorlat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 8.1 8,638

Mezuniyet
2016 Dram Yapımcı 7.6 3,381
2016 Animasyon Yapımcı 7.7 4,754

Özgürlük Dansı
2014 Dram Yapımcı 6.7 4,137

Düş ve Gerçek
2013 Dram Yapımcı 6.1 2,072

Pas ve Kemik
2012 Dram Yapımcı 7.5 50,833

Tepelerin Ardında
2012 Dram Yapımcı 7.6 8,781

Tanrılar ve İnsanlar
2010 Dram Yapımcı 7.2 12,559
2007 Dram Yapımcı 6.3 103

The Perfume of the Lady in Black
2005 Komedi Yapımcı 5.8 478
2000 Dram Yapımcı 6.8 761
1997 Komedi Yapımcı 6.4 6,738

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Yapımcı 5.9 11,515
1995 Dram Yapımcı 6.7 382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017