Giriş Kayıt
Myles Sorensen

Myles Sorensen


Yönetmen, Senarist, Editör

Myles Sorensen, yönetmen, senarist, editör.

Diğer Bir İsmi: Myles Sorenson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 69
2011 Suç Çeşitli 6.1 217
2009 Komedi Editorial Department 7.1 17,115
2008 Biyografi Editör 7.2 601
2001 Komedi Çeşitli 5.8 933
2000 Dram Çeşitli 5.0 315
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017