Giriş Kayıt
Taavo Soodor

Taavo Soodor


Yapım Tasarımcısı

Taavo Soodor, yapım tasarımcısı. Ölümcül Oyun (I) (2002), Büyük Vurgun (1998), Kumar Tutkusu (2003), The Five Senses (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 43
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 50
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 1,350
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 1,906

Bizim Dansımız 2
2006 Dram Yapım Tasarımcısı    

Aşkın Işıkları
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 1,493

Kumar Tutkusu
2003 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 10,974
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 906

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 34,348
2002 Biyografi Yapım Tasarımcısı    
2000 Suç Yapım Tasarımcısı 5.3 1,485
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 2,806
1999 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 7.2 947
1999 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı    

Büyük Vurgun
1998 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.1 25,694
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 2,575
1997 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 3.4 314
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 958
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017