Giriş Kayıt
Maurice Sonnenberg

Maurice Sonnenberg


Oyuncu

Maurice Sonnenberg, oyuncu. (2011) Paris'te Gece Yarısı (2011), (2008) Barselona, Barselona (2008), (2001) Akrebin Laneti (2001), (2003) Yok Ya! (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 49,309

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 163,061

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Oyuncu 7.7 325,522

Barselona, Barselona
2008 Dram Oyuncu 7.1 211,396

Yok Ya!
2003 Komedi Oyuncu 6.4 26,424

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Oyuncu 6.6 21,892

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

Ufak Sahtekarlıklar
2000 Komedi Oyuncu 6.7 31,550

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 21,548
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017