Giriş Kayıt
Quintin Sondergaard

Quintin Sondergaard (59)


Oyuncu

Quentin Charles Sondergaard, 11 Ocak 1925 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Tombstone Territory (1957) yapımıyla biliniyor.15 Şubat 1984 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Quentin Charles Sondergaard
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1925
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 1984
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Quentin Sondergaard | Quenton Sondergaard | Quent
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Kasaba
1966 41 Dram Oyuncu 7.1 3,890
1966 Western Oyuncu 7.4 89
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,030
1960 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 69
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,891
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Western Oyuncu 7.6 1,761
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,599
1952 Western Oyuncu 7.7 453
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017