Giriş Kayıt
Quintin Sondergaard

Quintin Sondergaard (59)


Oyuncu

Quentin Charles Sondergaard, 11 Ocak 1925 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Tombstone Territory (1957) yapımıyla biliniyor.15 Şubat 1984 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Quentin Charles Sondergaard
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1925
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 1984
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Quentin Sondergaard | Quenton Sondergaard | Quent
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Kasaba
1966 41 Dram Oyuncu 7.1 3,890
1966 Western Oyuncu 7.4 89
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,008
1960 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 69
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,840
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Western Oyuncu 7.6 1,751
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,574
1952 Western Oyuncu 7.7 437
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017