Giriş Kayıt
Quintin Sondergaard

Quintin Sondergaard (59)


Oyuncu

Quentin Charles Sondergaard, 11 Ocak 1925 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Tombstone Territory (1957) yapımıyla biliniyor.15 Şubat 1984 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Quentin Charles Sondergaard
Doğum Tarihi: 11 Ocak 1925
Ölüm Tarihi: 15 Şubat 1984
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Quentin Sondergaard | Quenton Sondergaard | Quent
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lanetli Kasaba
1966 41 Dram Oyuncu 7.1 3,890
1966 Western Oyuncu 7.4 89
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,980
1960 35 Aksiyon Oyuncu 5.2 69
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,812
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Western Oyuncu 7.5 1,740
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,539
1952 Western Oyuncu 7.7 430
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017