Giriş Kayıt
Ian Somerhalder

Ian Somerhalder (38)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Ian Joseph Somerhalder, 08 Aralık 1978 Covington, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen. Vampir Günlükleri (2009), Turnuva (2009), Nabız (2006), The Anomaly (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ian Joseph Somerhalder
Doğum Tarihi: 08 Aralık 1978
Doğum Yeri: Covington, Louisiana, ABD
Takma İsmi: Smolderholder
Burcu: Yay
Boyu: 1.77 m
9.4 (80 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (57)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 32
2014 36 Aksiyon Oyuncu
4.8 6,108
2013 35 Suç Oyuncu 3.9 174
2012 34 Oyuncu    
2010 32 Komedi Oyuncu 4.2 2,743

Turnuva
2009 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 31,584

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.8 236,507
2009 31 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2008 30 Aksiyon Oyuncu    

Korkunç Takip
2008 30 Aksiyon Oyuncu 4.9 731
2007 Dram Oyuncu 7.5 2,908
2007 29 Macera Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 28 Dram Oyuncu 6.9 520

Nabız
2006 28 Korku Oyuncu 4.7 25,655
2005 27 Belgesel Oyuncu    
2004 Macera Oyuncu 8.4 408,168

Düşman Ellerinde
2004 26 Dram Oyuncu 6.0 3,256

Kural Ötesi
2002 24 Komedi Oyuncu 6.7 45,585
2002 24 Komedi Oyuncu 6.2 393

Yeni Bir Yaşam
2001 23 Dram Oyuncu 7.5 40,058
2001 Macera Oyuncu 7.5 101,158
2000 Dram Oyuncu 7.9 1,197

Şöhret
1998 20 Komedi Oyuncu 6.3 20,893
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017