Giriş Kayıt
Cary Solomon

Cary Solomon


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Cary Solomon, senarist, yapımcı, yönetmen. God's Not Dead (2014), Do You Believe? (2015), God's Not Dead 2 (2016), What If... (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı
Senarist
4.2 7,518
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 5,281
2014 Dram Senarist
Yapımcı
4.9 33,916
2013 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 702
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 1,926

Açlık
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
   

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017