Giriş Kayıt
Cary Solomon

Cary Solomon


Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Cary Solomon, senarist, yapımcı, yönetmen. God's Not Dead (2014), God's Not Dead 2 (2016), Do You Believe? (2015), What If... (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 3.8 1,134
2016 Dram Yapımcı
Senarist
4.4 9,200
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.0 5,281
2014 Dram Senarist
Yapımcı
4.8 36,405
2013 Dram Yapımcı
Senarist
6.1 702
2013 Komedi Senarist
Yapımcı
6.2 1,280
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 1,926

Açlık
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
   

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Senarist 4.3 1,967
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018