Giriş Kayıt
Chris Solomon

Chris Solomon


Dublör, Oyuncu

Chris Solomon, dublör, oyuncu. Conan (2010), Bella and the Bulldogs (2015), (2011) Austin & Ally (2011), (2002) Çılgın İkili (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör 4.0 123
2015 Komedi Dublör 5.2 1,074
2014 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.0 7,368
2010 Komedi Dublör 8.1 19,486

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör 5.6 6,236

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 37,937
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018