Giriş Kayıt
Chris Solomon

Chris Solomon


Dublör, Oyuncu

Chris Solomon, dublör, oyuncu. Conan (2010), Bella and the Bulldogs (2015), (2011) Austin & Ally (2011), (2002) Çılgın İkili (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör 4.0 123
2015 Komedi Dublör 5.2 1,045
2014 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.0 6,949
2010 Komedi Dublör 8.1 18,486

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör 5.6 6,236

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 37,005
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017