Giriş Kayıt
Chris Solomon

Chris Solomon


Dublör, Oyuncu

Chris Solomon, dublör, oyuncu. Conan (2010), Bella and the Bulldogs (2015), (2011) Austin & Ally (2011), (2002) Çılgın İkili (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Dublör 4.0 123
2015 Komedi Dublör 5.2 1,074
2014 Aksiyon Dublör    
2011 Komedi Dublör 6.0 7,106
2010 Komedi Dublör 8.1 18,901

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör 5.6 6,236

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 37,351
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017