Giriş Kayıt
Alfred Sole

Alfred Sole (73)


Yapım Tasarımcısı, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Alfred Sole, 02 Temmuz 1943 Paterson, New Jersey, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, senarist, yönetmen, yapımcı. Castle (2009), Veronica Mars 3 (2004), Moonlight (2007), S. Darko (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1943
Doğum Yeri: Paterson, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 122,295
2009 66 Suç Yapım Tasarımcısı 3.6 11,513
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 21,651
2004 61 Aile Yapım Tasarımcısı    

Veronica Mars 3
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 8.4 56,661
2003 60 Biyografi Yapım Tasarımcısı    
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.7 425
2001 58 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 701
2001 58 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2000 57 Dram Yapım Tasarımcısı    
1999 56 Müzik Yapım Tasarımcısı 5.3 187

Tılsım 2
1999 56 Fantastik Yapım Tasarımcısı    
1999 56 Dram Yapım Tasarımcısı    
1998 55 Macera Yapım Tasarımcısı    

Zafer Sersemliği
1995 52 Komedi Oyuncu
Yapım Tasarımcısı
5.6 2,986
1995 52 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.0 934
1990 Korku Senarist 7.7 2,176
1988 Dram Senarist    
1980 37 Dram Yönetmen 4.3 224

Sevgili Alice
1976 33 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Çeşitli
6.5 6,079
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017