Giriş Kayıt
Kyung-gu Sol

Kyung-gu Sol (49)


Oyuncu

Seol Kyeong-gu, 01 Mayıs 1968 Güney Kore doğumlu oyuncu. Nane Şekeri (1999), Vaha (2002), Silmi Adası (2003), Kule (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seol Kyeong-gu
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Dram Oyuncu 6.7 63
2017 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 669
2016 48 Dram Oyuncu    
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 98
2014 46 Dram Oyuncu 6.4 58
2013 45 Oyuncu    

Umut
2013 45 Dram Oyuncu 8.2 1,301
2013 45 Aksiyon Oyuncu    

Gizli Takip
2013 45 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,405

Kule
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,379
2010 42 Dram Oyuncu 6.2 34

Tuzak
2010 42 Oyuncu    

Merhamet Yok
2010 42 Suç Oyuncu 7.4 3,021

Yepyeni Bir Hayat
2009 41 Dram Oyuncu 7.6 1,735

Tsunami
2009 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,710

Public Enemy 3
2008 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 283

Venus ve Mars
2007 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 148

Voice of a Murderer
2007 39 Dram Oyuncu 6.9 1,134

Zalim Kış
2006 38 Suç Oyuncu 7.1 502
2006 38 Romantik Oyuncu 6.0 101
2005 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 504
2004 36 Biyografi Oyuncu 6.9 239

Silmi Adası
2003 35 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,335
2002 34 Belgesel Oyuncu 6.6 24

Hapishane Kaçakları
2002 34 Komedi Oyuncu 6.2 296

Vaha
2002 34 Dram Oyuncu 8.0 4,948

Halk Düşmanı
2002 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,771
2001 33 Komedi Oyuncu 6.7 213
2000 32 Aksiyon Oyuncu 5.5 373
1999 31 Dram Oyuncu 6.3 52

Nane Şekeri
1999 31 Dram Oyuncu 7.9 5,302
1999 31 Dram Oyuncu 7.8 23

Hayalet Denizaltı
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 316
1998 30 Oyuncu 6.1 148
1996 28 Dram Oyuncu 7.2 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017