Giriş Kayıt
Abraham Sofaer

Abraham Sofaer (91)


Oyuncu

Abraham Sofaer, 30 Eylül 1896 Rangoon, Burma. [bugünkü Yangôn, Myanmar] doğumlu oyuncu. Vahşi Vadiler Kraliçesi (1954), İntikam Geçidi (1954), Hint Güneşi (1956), Adalar Kralı (1954) gibi yapımlarla biliniyor.21 Ocak 1988 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1896
Ölüm Tarihi: 21 Ocak 1988
Doğum Yeri: Rangoon, Burma. [bugünkü Yangôn, Myanmar]
Burcu: Terazi
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben İstersem Yaşarsın
1970 74 Biyografi Oyuncu 6.9 7,078
1969 73 Dram Oyuncu 5.7 294
1968 72 Komedi Oyuncu 6.6 4,667
1967 71 Most Popular by Genre Oyuncu 3.6 483

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,918

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Oyuncu 8.4 56,045
1965 Komedi Oyuncu 7.5 9,350
1965 69 Biyografi Oyuncu 6.6 6,861

4 Teksaslı
1963 67 Western Oyuncu 5.6 2,407
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1963 67 Korku Oyuncu 6.7 1,741
1962 66 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,702
1962 Suç Oyuncu 8.6 2,763
1962 66 Biyografi Oyuncu 5.8 225
1962 Komedi Oyuncu    
1961 Komedi Oyuncu    
1960 Suç Oyuncu 8.4 841

Sonsuz Şarkı
1960 64 Biyografi Oyuncu 6.1 437
1959 Komedi Oyuncu    
1957 61 Komedi Oyuncu 5.9 462
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,449
1957 Western Oyuncu 7.6 1,761

Hint Güneşi
1956 60 Dram Oyuncu 6.4 1,248
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,599

Adalar Kralı
1954 58 Aksiyon Oyuncu 6.2 842

İntikam Geçidi
1954 58 Dram Oyuncu 6.3 1,637

Vahşi Vadiler Kraliçesi
1954 58 Macera Oyuncu 6.9 2,714
1952 Western Oyuncu 7.7 453

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 55 Dram Oyuncu 7.2 10,525
1951 55 Dram Oyuncu 7.1 2,205

Aşk Ve Ölüm
1946 50 Dram Oyuncu 8.1 13,875
1936 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 5,123
1936 40 Biyografi Oyuncu 7.1 1,130
1934 38 Komedi Oyuncu 6.4 400
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017