Giriş Kayıt
Theodore Soderberg

Theodore Soderberg (79)


Sesler, Oyuncu

Theodore G. Soderberg, 30 Ocak 1890 Somerset, Wisconsin, ABD doğumlu sesler, oyuncu. Kanunun Kuvveti (1971), Patton (1970), Poseidon Macerası (1972), Yangın Kulesi (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Theodore G. Soderberg
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1890
Doğum Yeri: Somerset, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Ted Soderberg
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 7.4 2,670

Koza
1985 Komedi Sesler 6.7 46,052
1985 Aksiyon Sesler 5.9 3,112

İlk Isırık
1985 Komedi Sesler 5.4 10,298
1985 Dram Sesler 6.1 1,463
1985 Komedi Sesler 6.5 4,069

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Sesler 6.6 40,940
1984 Komedi Sesler 6.0 2,009
1984 Sesler 3.7 5,707

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115

Doğru Hamle
1983 Dram Sesler 5.9 12,540
1983 Dram Sesler 6.3 4,937
1982 Komedi Sesler 6.1 1,454
1982 Komedi Sesler 6.1 713
1982 Dram Sesler 6.8 1,927

Şahit
1981 Gerilim Sesler 6.1 3,095

Mağara Adamı
1981 Komedi Sesler 5.7 5,787
1981 Suç Sesler 6.7 4,412
1980 Suç Sesler 7.1 11,831

9'dan 5'e
1980 Komedi Sesler 6.7 20,752

Seksek
1980 Macera Sesler 7.2 4,861
1980 Biyografi Sesler 6.9 520
1979 Komedi Sesler 7.7 17,854
1979 Dram Sesler 7.4 7,876

Eve Gelen Atlı
1978 Dram Sesler 6.2 1,698
1978 Dram Sesler 6.3 821

Sürücü
1978 Aksiyon Sesler 7.2 9,530

İfrit
1978 Korku Sesler 6.3 23,081
1977 Komedi Sesler 5.8 1,557
1977 Dram Sesler 7.0 3,248
1977 Bilim-Kurgu Sesler 5.2 3,751

Gece Yarısının Ötesi
1977 Dram Sesler 6.1 1,235

Insan bir defa ölür
1976 Aksiyon Sesler 5.8 2,439
1976 Komedi Sesler 7.3 22,319

Mavi Kuş
1976 Macera Sesler 5.4 750
1976 Komedi Sesler 5.6 1,231

Ambulans
1976 Komedi Sesler 5.9 2,469
1975 Western Sesler 5.8 728

Kanunun Kuvveti II
1975 Aksiyon Sesler 6.8 12,898
1975 Müzikal Sesler 4.9 806
1975 Komedi Sesler 5.2 856

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sesler 6.9 30,904
1974 Macera Sesler 7.5 3,943
1974 Dram Sesler 7.3 1,272

Yüzde 99 Ölüm
1974 Aksiyon Sesler 5.6 519
1973 Suç Sesler 6.3 1,680
1973 Dram Sesler 6.8 1,425
1973 Aksiyon Sesler 6.8 3,213
1973 Dram Sesler 7.4 1,047
1973 Komedi Sesler 6.2 360

Ölüm Treni
1973 Aksiyon Sesler 7.4 4,312
1973 Macera Sesler 6.5 1,511

Poseidon Macerası
1972 Aksiyon Sesler 7.1 33,627

Sert Kaya
1972 Aksiyon Sesler 6.8 3,814

Kara Mafya
1972 Aksiyon Sesler 6.8 582

Maymunlar Cehenneminden Kaçış
1971 Aksiyon Sesler 6.3 23,901

Kanunun Kuvveti
1971 Aksiyon Sesler 7.8 85,335

Ölüm Noktası
1971 Aksiyon Sesler 7.3 22,152
1970 Biyografi Sesler 8.0 78,523
1970 Dram Sesler 7.5 25,775

Zafer Benimdir
1970 Dram Sesler 7.0 1,858
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017