Giriş Kayıt
Joan Sobel

Joan Sobel


Editör, Editör, Yapımcı

Joan Sobel, editör, editör, yapımcı. Gece Hayvanları (2016), Tek Başına Bir Adam (2009), Başvuru: Kabul (2013), Little Boy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Editör 6.0 2,057

Gece Hayvanları
2016 Dram Editör 7.5 180,449
2015 Dram Editör 5.6 8,407
2015 Komedi Editör 7.4 20,140

Bayan Meadows
2014 Dram Editör
Yapımcı
5.7 5,829

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Editorial Department 5.5 47,352
2014 Suç Editör 5.7 9,490

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Editör 5.7 30,696

Flynn Olmak
2012 Dram Editör 6.4 15,223
2011 Komedi Editör 6.4 5,555
2010 Komedi Editör 5.9 3,467

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editör 7.6 96,094

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Editör 5.5 6,553

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Editör    

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Editorial Department 6.9 58,595

Sessiz
2005 Dram Editör 6.4 14,208
2005 Dram Editör 7.0 1,856
2004 Aksiyon Editorial Department 8.0 580,889
2003 Aksiyon Editorial Department 8.1 854,389

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Editorial Department 5.5 5,083

Babalar Takımı
2001 Komedi Editorial Department 5.7 1,813
2001 Komedi Editör 7.9 701

Vahşi Aşk
2000 Dram Editorial Department 5.8 12,123

Senli Benli
1998 Komedi Editorial Department 5.8 9,077

Ateşli Geceler
1997 Dram Editorial Department 7.9 210,859

Şeytanca
1996 Dram Editorial Department 5.3 11,199
1996 Suç Editorial Department 7.3 33,368
1995 Macera Editorial Department 5.8 2,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018