Giriş Kayıt
Joan Sobel

Joan Sobel


Editör, Editör, Yapımcı

Joan Sobel, editör, editör, yapımcı. Gece Hayvanları (2016), Tek Başına Bir Adam (2009), Başvuru: Kabul (2013), Little Boy (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Editör 6.2 423

Gece Hayvanları
2016 Dram Editör 7.5 170,941
2015 Dram Editör 5.6 8,224
2015 Komedi Editör 7.4 19,413

Bayan Meadows
2014 Dram Editör
Yapımcı
5.7 5,828

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Editorial Department 5.5 46,353
2014 Suç Editör 5.7 9,490

Başvuru: Kabul
2013 Komedi Editör 5.7 30,395
2012 Komedi Editör 6.4 4,982

Flynn Olmak
2012 Dram Editör 6.4 14,235
2010 Komedi Editör 5.9 3,467

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editör 7.6 94,602

Erkekleri Tavlama Sanatı
2007 Komedi Editör 5.5 6,553

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Editör    

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Editorial Department 6.9 58,013

Sessiz
2005 Dram Editör 6.4 14,085
2005 Dram Editör 7.0 1,856
2004 Aksiyon Editorial Department 8.0 569,189
2003 Aksiyon Editorial Department 8.1 830,908

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Editorial Department 5.5 5,083

Babalar Takımı
2001 Komedi Editorial Department 5.7 1,813
2001 Komedi Editör 7.9 701

Vahşi Aşk
2000 Dram Editorial Department 5.8 11,977

Senli Benli
1998 Komedi Editorial Department 5.8 9,077

Ateşli Geceler
1997 Dram Editorial Department 7.9 206,836

Şeytanca
1996 Dram Editorial Department 5.3 11,199
1996 Suç Editorial Department 7.3 32,411
1995 Macera Editorial Department 5.8 2,673
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018