Giriş Kayıt
Rick Snyder

Rick Snyder (66)


Oyuncu

Rick Snyder, 27 Ocak 1951 Elmhurst, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kaçakların Peşinde (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1951
Doğum Yeri: Elmhurst, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Lekesi
2003 52 Dram Oyuncu 6.3 26,238

Ruhlarla Dans
2001 50 Dram Oyuncu 3.9 7,311

Kaçakların Peşinde
1998 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 80,882
1996 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    

İnternet'te Av
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,641

Kahraman Pilotlar
1995 44 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017