Giriş Kayıt
Rick Snyder

Rick Snyder (66)


Oyuncu

Rick Snyder, 27 Ocak 1951 Elmhurst, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kaçakların Peşinde (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1951
Doğum Yeri: Elmhurst, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Lekesi
2003 52 Dram Oyuncu 6.3 26,605

Ruhlarla Dans
2001 50 Dram Oyuncu 3.9 7,311

Kaçakların Peşinde
1998 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 83,092
1996 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 732

İnternet'te Av
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 51,800

Kahraman Pilotlar
1995 44 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017