Giriş Kayıt
Rick Snyder

Rick Snyder (66)


Oyuncu

Rick Snyder, 27 Ocak 1951 Elmhurst, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kaçakların Peşinde (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1951
Doğum Yeri: Elmhurst, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Lekesi
2003 52 Dram Oyuncu 6.3 26,049

Ruhlarla Dans
2001 50 Dram Oyuncu 3.9 7,311

Kaçakların Peşinde
1998 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 80,183
1996 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    

İnternet'te Av
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,330

Kahraman Pilotlar
1995 44 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017