Giriş Kayıt
Rick Snyder

Rick Snyder (66)


Oyuncu

Rick Snyder, 27 Ocak 1951 Elmhurst, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. Kaçakların Peşinde (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1951
Doğum Yeri: Elmhurst, Illinois, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnsan Lekesi
2003 52 Dram Oyuncu 6.3 26,273

Ruhlarla Dans
2001 50 Dram Oyuncu 3.9 7,311

Kaçakların Peşinde
1998 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 81,206
1996 45 Bilim-Kurgu Oyuncu    

İnternet'te Av
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,990

Kahraman Pilotlar
1995 44 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,381) Better Call Saul (7,067) Fargo (4,181) Lucifer (4,170) American Gods (3,814) Gotham (3,738) The 100 (3,292) Twin Peaks (3,224) 12 Monkeys (2,833) Supernatural (2,761)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017