Giriş Kayıt
Leontine Snell

Leontine Snell


Oyuncu

Leontine Snell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hayal
2009 Dram Oyuncu 5.7 628
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,967

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Oyuncu 6.4 262
2000 Aksiyon Çeşitli 6.6 67,407

1900 Efsanesi
1998 Dram Çeşitli 8.1 43,484
1987 Dram Oyuncu 6.7 990
Film Altyazıları
Live by Night (10,156) Resident Evil: The Final Chapter (8,850) Hidden Figures (4,696) Rogue One (4,335) Patriots Day (4,268) Assassin's Creed (3,777) Split (3,501) Allied (3,464) Paterson (3,299) Why Him? (2,251)
Dizi Altyazıları
Legion (4,463) The 100 (3,998) Black Sails (3,289) Arrow (3,237) The Expanse (3,049) The Originals (2,761) Colony (2,584) The Flash (2,265) The Last Kingdom (2,191) Vikings (2,038)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017