Giriş Kayıt
Leontine Snell

Leontine Snell


Oyuncu

Leontine Snell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hayal
2009 Dram Oyuncu 5.7 628
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,967

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Oyuncu 6.4 262
2000 Aksiyon Çeşitli 6.6 69,035

1900 Efsanesi
1998 Dram Çeşitli 8.1 45,619
1987 Dram Oyuncu 6.7 990
Dizi Altyazıları
Vikings (13,562) Supernatural (5,728) Mr. Robot (5,334) The Big Bang Theory (4,570) Gotham (3,514) Game of Thrones (3,354) Arrow (2,532) The Flash (2,445) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,327) Shameless (2,281)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017