Giriş Kayıt
Leontine Snell

Leontine Snell


Oyuncu

Leontine Snell, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Hayal
2009 Dram Oyuncu 5.7 628
2005 Komedi Oyuncu 6.4 2,967

Vanilya Ve Çikolata
2004 Dram Oyuncu 6.4 262
2000 Aksiyon Çeşitli 6.6 69,972

1900 Efsanesi
1998 Dram Çeşitli 8.1 48,354
1987 Dram Oyuncu 6.7 990
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018