Giriş Kayıt
Brian Smrz

Brian Smrz


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yönetmen

Brian Smrz, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yönetmen. Vanilla Sky (2001), Streets (1990), The Haunting of Morella (1990), (1993) Jurassic Park (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brian Delaney Smrz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yarını Yok
2017 Aksiyon Yönetmen 5.7 7,052
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 321,936

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 132,892

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 222,201

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 588,035

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 639,324

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 161,720

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 456,461

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 580,597

Felekten Bir Gece Daha
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 414,410

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 162,309

Suretler
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 159,826

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 34,466

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
6.6 413,824

Kartal Göz
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 161,998

Cehennem Yolu
2008 Aksiyon Yönetmen 5.7 6,470

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.2 360,300

Müzede Bir Gece
2006 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 269,526

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 254,600

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 287,636
2004 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.5 36,251

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 95,607

X-Men 2
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 457,734

İşaretler
2002 Dram Dublör 6.7 300,348

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
7.7 447,195

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman
Dublör
Yönetmen Asistanı
6.0 60,342
2001 Fantastik Dublör 6.9 224,948

Ölümsüz
2000 Dram Dublör 7.2 294,126

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
6.1 269,512

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Dublör 4.1 40,241

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör 7.1 214,933

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Dublör 6.1 11,842

Benim Devim
1998 Komedi Dublör 4.9 6,014
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.7 8,184

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Dublör 7.3 311,784

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Dublör 7.3 451,888

Kalıntı
1997 Korku Dublör 5.7 21,226

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 22,153

Kırık Ok
1996 Aksiyon Dublör 6.0 83,092

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Dublör 6.9 68,173

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 28,398

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Dublör 6.1 100,100

Kongo
1995 Aksiyon Dublör 5.1 37,794
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 Komedi Dublör 6.7 18,253

Gecenin Rengi
1994 Dram Dublör 5.1 20,414

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 288,600

Taş Devri
1994 Komedi Dublör 4.8 67,031
1994 Aksiyon Dublör 4.4 19,678
1993 Macera Oyuncu
Dublör
8.1 728,916
1993 Aksiyon Dublör    

Kusursuz Dünya
1993 Suç Dublör 7.5 64,254
1993 Dram Dublör 5.8 5,620
1993 Fantastik Dublör 5.3 3,997

Sokak Arkadaşları
1993 Komedi Dublör 7.8 66,846

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Dublör 7.1 43,880

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 241,046

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Dublör 5.4 15,264

Ninja Kaplumbağalar 2: Sızıntının Esrarı
1991 Aksiyon Dublör 6.0 46,087
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 Aksiyon Dublör 4.7 5,510

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Dublör 7.4 333,757
1990 Korku Dublör 3.9 543
1990 Aksiyon Dublör 6.0 524
1989 Komedi Dublör 4.3 1,035
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Dublör 7.7 160,033

Saygon
1988 Aksiyon Dublör 6.2 2,065
1988 Gerilim Dublör 5.5 341
1988 Aksiyon Dublör 5.5 1,630
1988 Aksiyon Dublör 6.3 34,584

Kötü Anne 2
1987 Aksiyon Dublör 4.7 550

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Dublör 5.4 31,671

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Dublör 6.9 23,196
1986 Aksiyon Dublör 6.7 14,876

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör 5.7 2,899
1984 Komedi Dublör 5.8 496
1981 Dram Dublör 6.7 14,531
1981 Komedi Oyuncu 6.4 1,681
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018