Giriş Kayıt
Allison Smith-Murphy

Allison Smith-Murphy


Görsel Efekt

Allison Smith-Murphy, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Allison Smith Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Görsel Efekt 7.0 193,375
2008 Macera Görsel Efekt 7.4 23
2000 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Çeşitli 8.3 674,373

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 5,901
Dizi Altyazıları
The Flash (10,063) Better Call Saul (5,715) Fargo (4,849) Lucifer (3,968) Arrow (3,618) The 100 (3,617) Gotham (3,481) 12 Monkeys (2,724) American Gods (2,543) Supernatural (2,423)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017