Giriş Kayıt
Allison Smith-Murphy

Allison Smith-Murphy


Görsel Efekt

Allison Smith-Murphy, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Allison Smith Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Görsel Efekt 7.0 91,179
2008 Macera Görsel Efekt 7.4 23
2000 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Çeşitli 8.3 658,343

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 5,828
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,276) Allied (11,414) Moana (7,086) Lion (5,446) Arrival (3,752) Hacksaw Ridge (3,181) Nocturnal Animals (2,936) Shut In (2,228) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,848)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,869) The Expanse (7,417) Taboo (7,345) Legion (6,036) Arrow (5,792) The Big Bang Theory (5,572) Vikings (4,446) The Blacklist (3,160) Sherlock (2,780) Suits (2,598)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017