Giriş Kayıt
Allison Smith-Murphy

Allison Smith-Murphy


Görsel Efekt

Allison Smith-Murphy, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Allison Smith Murphy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Görsel Efekt 7.0 270,841
2008 Macera Görsel Efekt 7.4 23
2000 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    
1999 Macera Görsel Efekt    

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Çeşitli 8.3 729,122

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 6,195
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018