Giriş Kayıt
Steve Smith

Steve Smith


Sesler, Müzisyen

Steve Smith, sesler, müzisyen. Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi Evren (2009), (2000) Üçüncü Göz (2000), (2009) Rampage (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steve L. Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şansa Bak
2011 Komedi Müzik 7.7 279,978

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 3,898

Unutulmaz Yılbaşı
2009 Dram Sesler    
2009 Suç Sesler 6.3 15,764

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 40,506
2008 Dram Sesler 6.4 189
2007 Dram Sesler    

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sesler 5.7 11,410
2006 Suç Sesler 6.7 809
2006 Macera Sesler    
2005 Korku Sesler 4.7 1,825
2005 Dram Sesler 6.7 432

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Sesler 5.3 7,017

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sesler    

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Sesler 6.4 8,302

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 50,974

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 37,333

Jüri
2003 Dram Müzik 7.1 78,971

İçgüdü
2001 Komedi Müzik 6.4 15,640
2001 Dram Sesler    

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Sesler 5.8 532

Üçüncü Göz
2000 Dram Sesler 6.7 54,016
2000 Korku Müzik 3.9 795
2000 Dram Müzik 7.1 353
1998 Komedi Sesler 4.1 281
1998 Komedi Müzik 4.4 4,322

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sesler 5.1 13,493

Özgür Willy 3
1997 Aile Sesler 4.6 7,270

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 67,698
1997 Aksiyon Sesler    

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Sesler 4.6 2,226
1996 Belgesel Müzik 7.7 1,859
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017