Giriş Kayıt
Sheila Smith

Sheila Smith


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Sheila Smith, kameraman, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Sheila M. Smith | Shiela Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Kameraman 8.2 261
2010 Belgesel Kameraman 6.9 732
2010 Belgesel Kameraman 7.8 53
2009 Belgesel Kameraman 8.1 117
2006 Belgesel Kameraman    
2005 Dram Görüntü Yönetmeni 8.0 1,251
2002 Belgesel Kameraman 7.7 11,123
1998 Belgesel Kameraman 7.8 851
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 46
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Dizi Altyazıları
The Flash (4,984) Black Sails (4,422) Into the Badlands (3,954) Iron Fist (2,745) Vikings (1,850) Legion (1,570) Game of Thrones (1,365) Billions (1,350) Arrow (1,304) The 100 (1,244)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017