Giriş Kayıt
Shawn Smith

Shawn Smith (29)


Oyuncu

Shawn Smith, 06 Temmuz 1988 Oakland, California, ABD doğumlu oyuncu. Kanguru Jack (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Oakland, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Shawn H. Smith
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 29 Dram Oyuncu    
2011 23 Dram Oyuncu    
2008 20 Dram Oyuncu 6.4 367

Umut Mevsimi
2005 17 Dram Oyuncu 5.5 6,028

Aşk Vadisi
2005 17 Dram Oyuncu 6.5 16,692
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,715

Kanguru Jack
2003 15 Macera Oyuncu 4.4 25,218

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,479
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017