Giriş Kayıt
Penny Smith

Penny Smith


Makyaj

Penny Smith, makyaj. Death in Paradise (2011), Fever Pitch (1997), Psychoville (2009), Sharpe's Enemy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Makyaj 5.4 111
2013 Komedi Makyaj 8.0 179
2013 Dram Makyaj 6.9 151
2011 Suç Makyaj 7.9 8,144

Batı Batıdır
2010 Komedi Makyaj 6.5 2,345
2009 Komedi Makyaj 8.0 4,791
2007 Biyografi Makyaj 7.4 1,321
2006 Suç Makyaj    
2004 Dram Makyaj    
2002 Komedi Makyaj    
2001 Dram Makyaj 4.8 134
2001 Dram Makyaj 6.3 1,350
2000 Suç Makyaj 6.0 1,781

Güzel İnsanlar
1999 Komedi Makyaj 6.7 2,215

Doğu Doğudur
1999 Komedi Makyaj 6.9 15,146
1997 Komedi Makyaj 7.0 1,453
1997 Komedi Makyaj 6.7 8,558
1995 Aile Makyaj    
1994 Aksiyon Makyaj 7.8 1,738
1994 Aksiyon Makyaj 8.0 2,010
1993 Most Popular by Genre Makyaj 7.0 1,206
1988 Biyografi Makyaj 7.1 200

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 Dram Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017