Giriş Kayıt
Kieran Smith

Kieran Smith


Kieran Smith, (1998) Aşık Shakespeare (1998), (2000) Çikolata (2000), (2003) Havuz (2003), (1997) Güvercinin Kanatları (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.7 3,371

Havuz
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.8 37,227

Çikolata
2000 Dram Taşıma Bölümü 7.3 159,797

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 188,362

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Taşıma Bölümü 7.2 8,978
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017