Giriş Kayıt
Kent D. Smith

Kent D. Smith


Kameraman

Kent D. Smith, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 2.8 736
2015 Aksiyon Kameraman 4.9 1,023
2014 Aksiyon Kameraman 2.2 699
2007 Suç 0 6.8 1,681

Düş Yakamızdan
2006 Komedi 0 5.6 61,925
2001 Komedi Çeşitli 6.2 577
1999 Aksiyon Çeşitli    

Truman Şov
1998 Dram Çeşitli 8.1 733,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017