Giriş Kayıt
Ken D. Smith

Ken D. Smith (67)


Görsel Efekt

Ken D. Smith, 25 Kasım 1950 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt. (2003) Cesetler Evi (2003), (2003) Sevimli Dadı (2003), (1997) Selena (1997), (2004) Boksun Kraliçesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1950
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 54 Macera Çeşitli 6.8 177,707

Boksun Kraliçesi
2004 54 Biyografi Görsel Efekt 5.3 5,959

Kuyu
2003 53 Macera Görsel Efekt 7.1 66,056

Sevimli Dadı
2003 53 Komedi Görsel Efekt 6.1 31,666

Cesetler Evi
2003 53 Korku Görsel Efekt 6.1 66,291

Söz
2001 51 Dram Görsel Efekt 6.8 47,204

Galaksi Savaşçıları
1999 49 Macera Görsel Efekt 7.3 133,198

Mumya
1999 49 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 349,951
1998 48 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680
1997 47 Biyografi Görsel Efekt 6.7 21,311
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018