Giriş Kayıt
Ken D. Smith

Ken D. Smith (66)


Görsel Efekt

Ken D. Smith, 25 Kasım 1950 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu görsel efekt. (2003) Cesetler Evi (2003), (2003) Sevimli Dadı (2003), (1997) Selena (1997), (2004) Boksun Kraliçesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1950
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 54 Macera Çeşitli 6.8 171,484

Boksun Kraliçesi
2004 54 Biyografi Görsel Efekt 5.3 5,959

Kuyu
2003 53 Macera Görsel Efekt 7.1 62,436

Sevimli Dadı
2003 53 Komedi Görsel Efekt 6.1 30,659

Cesetler Evi
2003 53 Korku Görsel Efekt 6.0 64,213

Söz
2001 51 Dram Görsel Efekt 6.8 44,864

Galaksi Savaşçıları
1999 49 Macera Görsel Efekt 7.3 129,457

Mumya
1999 49 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 338,567
1998 48 Belgesel Görsel Efekt 7.7 1,680
1997 47 Biyografi Görsel Efekt 6.7 20,426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017