Giriş Kayıt
Keith Smith

Keith Smith


Sanat Bölümü

Keith Smith, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sefiller
2012 Dram Sanat Bölümü 7.6 273,571
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 80,941
2009 Macera Sanat Bölümü 7.2 59,135

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 59,882

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
6.6 58,036

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sanat Bölümü 7.8 218,796

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 431,402

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 458,234

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 163,324

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,142,026

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 352,012

Sonsuza dek
1998 Komedi Çeşitli 7.0 62,794

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 64,669

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 14,580

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 7,128

Restorasyon
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 7,966

Misyon
1986 Macera Sanat Bölümü 7.5 49,611
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018