Giriş Kayıt
Keith Smith

Keith Smith


Sanat Bölümü

Keith Smith, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sefiller
2012 Dram Sanat Bölümü 7.6 260,731
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 76,500
2009 Macera Sanat Bölümü 7.2 56,481

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 57,793

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
6.6 54,649

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sanat Bölümü 7.8 208,127

Truva
2004 Macera Sanat Bölümü 7.2 411,247

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 428,287

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 158,036

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,072,910

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 338,762

Sonsuza dek
1998 Komedi Çeşitli 7.0 60,794

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,073

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 13,795

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 7,128

Restorasyon
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 7,667

Misyon
1986 Macera Sanat Bölümü 7.5 47,235
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,926
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,786) Rick and Morty (4,186) The Defenders (3,260) The Strain (2,906) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,057) The Last Ship (979) Breaking Bad (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017