Giriş Kayıt
Keith Smith

Keith Smith


Sanat Bölümü

Keith Smith, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sefiller
2012 Dram Sanat Bölümü 7.6 262,672
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 77,232
2009 Macera Sanat Bölümü 7.2 56,973

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 58,170

Sihirli Dadı
2005 Komedi Sanat Bölümü
Taşıma Bölümü
6.6 55,215

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sanat Bölümü 7.8 209,959

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 414,855

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 433,656

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 159,010

Gladyatör
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 1,083,797

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 341,261

Sonsuza dek
1998 Komedi Çeşitli 7.0 61,106

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,460

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 14,559

Uzayda Konvoy
1996 Macera Sanat Bölümü 5.2 5,327

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 7,128

Restorasyon
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 7,667

Misyon
1986 Macera Sanat Bölümü 7.5 47,605
1984 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017