Giriş Kayıt
K.D. Smith

K.D. Smith


Casting

K.D. Smith, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Çeşitli 6.7 155,043

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Çeşitli 7.4 80,095

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Çeşitli 5.5 86,486

Aynalar
2008 Korku Çeşitli 6.2 91,786

Atlayıcı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.1 256,966

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.7 93,000

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Çeşitli 6.2 130,514

Destansı Bir Film
2007 Macera Çeşitli 2.3 93,609

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Çeşitli 5.1 56,139

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Çeşitli 7.5 199,392

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Çeşitli 6.5 380,316

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Casting 7.1 46,507
2005 Aksiyon Çeşitli 4.8 76,019

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Çeşitli 5.8 73,710

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Casting 6.6 99,563

Jackass
2002 Belgesel 0 6.6 68,642

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Çeşitli 6.6 172,053

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Çeşitli 6.1 261,122

General'in Kızı
1999 Suç Taşıma Bölümü 6.3 45,486
1999 Biyografi Çeşitli    

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Çeşitli 7.8 213,099
1997 Aksiyon Çeşitli    
1996 Suç Çeşitli 4.2 228
1996 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.0 4,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017