Giriş Kayıt
John Smith

John Smith


Editör, Yapımcı

John Smith, editör, yapımcı. Elveda Las Vegas (1995), Rastlantının Böylesi (1998), Yaşam Kanıtı (2000), Rüzgarın Oğlu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 6.3 8,043

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Editör 7.1 27,071
2016 Suç Editör 6.9 58
2014 Dram Yapımcı 5.0 461
2010 Suç Editör 6.8 1,892

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Editör 6.9 13,396

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Editör 6.2 51,106
2000 Suç Editör 6.5 19,380

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Editör 6.8 56,157

Bir Gecelik Aşk
1997 Dram Editör 5.9 5,675

Elveda Las Vegas
1995 Dram Editör 7.6 100,452
Dizi Altyazıları
Vikings (16,891) Black Mirror (5,542) The Flash (4,765) Shameless (4,271) Supernatural (2,910) The Big Bang Theory (2,743) The Blacklist (1,489) Star Trek: Discovery (1,430) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018