Giriş Kayıt
John Smith

John Smith


Editör, Yapımcı

John Smith, editör, yapımcı. Elveda Las Vegas (1995), Rastlantının Böylesi (1998), Yaşam Kanıtı (2000), Rüzgarın Oğlu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 6.3 8,280

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Editör 7.1 27,939
2016 Suç Editör 6.9 58
2014 Dram Yapımcı 5.0 461
2010 Suç Editör 6.8 1,892

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Editör 6.9 13,396

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Editör 6.2 51,409
2000 Suç Editör 6.5 19,380

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Editör 6.8 56,769

Bir Gecelik Aşk
1997 Dram Editör 5.9 5,675

Elveda Las Vegas
1995 Dram Editör 7.6 101,620
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018