Giriş Kayıt
John Smith

John Smith


Editör, Yapımcı

John Smith, editör, yapımcı. Elveda Las Vegas (1995), Rastlantının Böylesi (1998), Yaşam Kanıtı (2000), Rüzgarın Oğlu (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Editör 6.4 4,658

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Editör 7.1 22,632
2016 Suç Editör 6.9 58
2014 Dram Yapımcı 5.0 461
2010 Suç Editör 6.8 1,892

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Editör 7.0 13,029

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Editör 6.2 50,086
2000 Suç Editör 6.5 18,518

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Editör 6.8 54,230

Bir Gecelik Aşk
1997 Dram Editör 5.9 5,675

Elveda Las Vegas
1995 Dram Editör 7.6 97,013
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017