Giriş Kayıt
John Smith

John Smith (63)


Oyuncu

Robert Errol Van Orden, 06 Mart 1931 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Laramie (1959), Büyük Trapez (1964), (1955) Benim 3 melegim (1955), (1956) Beraber Yaşayalım (1956) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ocak 1995 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Errol Van Orden
Doğum Tarihi: 06 Mart 1931
Ölüm Tarihi: 25 Ocak 1995
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Dram Oyuncu 7.2 955
1967 Western Oyuncu 5.6 149

Büyük Trapez
1964 33 Dram Oyuncu 6.2 1,665
1959 Western Oyuncu 7.8 614
1958 Western Oyuncu 8.1 71
1957 Western Oyuncu 8.3 51
1957 26 Dram Oyuncu 6.3 157
1957 26 Western Oyuncu 5.6 149
1956 25 Western Oyuncu 6.3 61

Sınır Kaşifi
1956 25 Western Oyuncu 5.5 95

Beraber Yaşayalım
1956 25 Dram Oyuncu 7.5 5,334
1956 25 Western Oyuncu 6.7 178

Benim 3 melegim
1955 24 Komedi Oyuncu 7.5 6,571
1955 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,003

Son Uçuş
1954 23 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,402
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,227
1952 21 Biyografi Oyuncu 7.0 1,457
1945 14 Dram Oyuncu 7.5 5,617

Yolumda Giderken
1944 13 Komedi Oyuncu 7.2 7,796
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017