Giriş Kayıt
John Smith

John Smith (63)


Oyuncu

Robert Errol Van Orden, 06 Mart 1931 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Büyük Trapez (1964), (1955) Benim 3 melegim (1955), (1956) Friendly Persuasion (1956), (1955) Wichita (1955) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ocak 1995 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert Errol Van Orden
Doğum Tarihi: 06 Mart 1931
Ölüm Tarihi: 25 Ocak 1995
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 36 Western Oyuncu    

Büyük Trapez
1964 33 Dram Oyuncu 6.2 1,665
1959 Western Oyuncu 7.7 495
1958 Western Oyuncu 8.1 71
1957 Western Oyuncu 8.3 51
1957 26 Dram Oyuncu 6.3 157
1957 26 Western Oyuncu 5.6 149
1956 25 Western Oyuncu 6.3 61

Sınır Kaşifi
1956 25 Western Oyuncu 5.5 95
1956 25 Dram Oyuncu 7.5 4,932
1956 25 Western Oyuncu 6.7 178

Benim 3 melegim
1955 24 Komedi Oyuncu 7.5 6,342
1955 24 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,003

Son Uçuş
1954 23 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,402
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,096
1952 21 Biyografi Oyuncu 7.0 1,339
1945 14 Dram Oyuncu 7.5 5,617

Yolumda Giderken
1944 13 Komedi Oyuncu 7.2 7,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017