Giriş Kayıt
Joanne Smith

Joanne Smith


Yapımcı

Joanne Smith, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Yapımcı 7.1 35,297

28 Hafta Sonra
2007 Korku Çeşitli 7.0 224,387

Gün Işığı
2007 Macera Çeşitli 7.3 202,680

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Çeşitli 6.9 18,193

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Çeşitli 7.7 154,041

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Çeşitli 6.5 3,613

28 Gün Sonra
2002 Korku Çeşitli 7.6 317,970

Usta Suçlular
2001 Komedi Çeşitli 6.4 5,691

Sadece Sinatra
2001 Dram Çeşitli 5.9 459

Güzel Şeyler
2000 Komedi Çeşitli 5.9 3,053
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017