Giriş Kayıt
Joanne Smith

Joanne Smith


Yapımcı

Joanne Smith, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Yapımcı 7.1 33,655

28 Hafta Sonra
2007 Korku Çeşitli 7.0 220,233

Gün Işığı
2007 Macera Çeşitli 7.3 197,952

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Çeşitli 6.9 18,190

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Çeşitli 7.7 151,131

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Çeşitli 6.5 3,613

28 Gün Sonra
2002 Korku Çeşitli 7.6 311,123

Usta Suçlular
2001 Komedi Çeşitli 6.4 5,691

Sadece Sinatra
2001 Dram Çeşitli 5.9 459

Güzel Şeyler
2000 Komedi Çeşitli 5.9 3,053
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017