Giriş Kayıt
Jack Smith

Jack Smith (92)


Oyuncu

Jack Ward Smith, 16 Kasım 1913 Bainbridge Island, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Mehtap Körfezi (1951) yapımıyla biliniyor.03 Temmuz 2006 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jack Ward Smith
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1913
Ölüm Tarihi: 03 Temmuz 2006
Doğum Yeri: Bainbridge Island, Washington, ABD
Takma İsmi: The Man With the Smile in His Voice
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolun Sonu II
1984 71 Aksiyon Oyuncu 4.8 12,483
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,783

Maymun Aklı
1971 58 Aile Oyuncu 5.9 1,276
1965 Komedi Oyuncu 7.5 9,776
1959 46 Belgesel Oyuncu 7.0 23

Mehtap Körfezi
1951 38 Komedi Oyuncu 7.1 1,872
1933 20 Macera Oyuncu 7.9 69,187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017